Taal: Nederlands (actief) Language: EnglishFollow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

InterMorphFace

Verander uw standaard object in een interactief multimedia medium. InterMorphFace, is een combinatie van de woorden Interactive, Morphing en Surface. Dit systeem veranderd (morphing) videocontent op een oppervlakte (surface) op basis van de interactie (interactive) van de gebruiker.

Of het nu een vloer, wand of tafel betreft, het wordt veel interessanter wanneer dit object een interactie aangaat met voorbijgangers. InterMorphFace zijn oppervlaktes die adembenemende interactie creëren tussen videobeelden en deelnemers, deze kunnen de content aanraken, onderzoeken of er mee spelen. De content van onze interactieve objecten zwemt, springt of vliegt over de vloer, wand, tafel of elk ander oppervlak, als reactie op beweging van de betrokken voorbijganger. Dit vermaakt en informeert niet enkel de deelnemer maar trekt ook de aandacht van andere voorbijgangers.

InterMorphFace is een innovatief medium dat een passant in een participant veranderd. De magische interactie van persoonsbewegingen met de video en/of afbeeldingen  prikkelt de verbeelding en ontlokt emoties. Advertentie boodschappen komen hierdoor beter tot hun recht en blijven veel langer in herinnering bij de betrokken voorbijgangers, in tegenstelling tot conventionele reclame uitingen. Maar InterMorphFace kan ook voor andere doeleinden dan sekt reclame gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan spelletjes bij een indoor speeltuin of kinderdagverblijf, kinderen kunnen actief deelnemen aan reallife videogames zoals een voetbalspel, airhockey of meer educatieve zaken zoals  memory. In de wachtruimte bij een tandarts kunnen kinderen spelende wijs bewust gemaakt worden op tandplak door deze in spelvorm van een gebit te poetsen.

InterMorphFace is gebaseerd op video weergave op een oppervlak in elke mogelijke vorm, zoals een wand, vloer, tafel, bar, receptie, etalage, enz. De voorbijgangers binnen het “interactie veld” worden herkend door middel van één of meerdere kleine observatie camera’s en veranderen in deelnemers. De bewegingen van deze deelnemers wordt door de speciale software gedetecteerd en geanalyseerd. Op basis van deze gegevens en natuurgetrouwe algoritmes wordt de videocontent gemanipuleerd waardoor interactie ontstaat, deze video content wordt vervolgens weergeven middels LED LCD schermen of projectoren en de beleving is compleet.

InterMorphFace is de perfecte eye-cather, wanneer iedereen “uw spel” speelt, biedt dit een unieke mogelijkheid uw boodschap onder de aandacht te brengen of zijn bezoekers eerder geneigd uw onderneming nogmaals te bezoeken of deze bij anderen te promoten.

Promo InterMorphFace 

Opdrachtgevers

Brand Loyalty
Lebe Vital
Sulzer Turbo Service

[Meer]