Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Project: Future Care Lab

Op maandag 14 januari 2019 is door minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de opening verricht van het Future Care Lab, het Mobiele Zorglab van ROC Midden Nederland in Utrecht. In opdracht van Hypsos hebben wij de systeem integratie verzorgd voor dit Future Care Lab. Human friendly architects verzorgde de overall projectleiding en het ontwerp van de beleving en inrichting.

Het Future Care lab, het mobiele zorglab, is een mobiele interactieve leeromgeving, gerealiseerd in een 40ftzeecontainer. Dit Lab reist langs scholen en zorginstellingen in Nederland en daagt zorgprofessionals uit om middels 6 interactieve casussen met elkaar het gesprek aan te gaan over de nieuwe definitie van positieve gezondheid en het gebruik van innovatieve technologieën hierbij.

ShowTheme heeft deze mobiele experience voorzien van dimbare LED verlichting, een transparante monitor, een 75 inch monitor, een multi-channel audio systeem en verlichte keuzeknoppen. Middels ons maatwerk Extron showcontrol systeem met touchpanel bediening worden al deze facetten samengevoegd tot een 40 minuten durende show. Tenslotte is voorzien in een mobiele 4G dataverbinding die de mogelijkheid beidt om service op afstand te verlenen, mocht er zich een probleem voordoen wanneer de container op locatie staat.

(dank aan Mitchell van Eijk voor de foto’s)


Project: Future Care Lab
 
Project: Future Care Lab
Project: Future Care Lab
Project: Future Care Lab
Project: Future Care Lab
 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl