Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Diensten: Narrow casting

Wat is digital narrow casting? Vrij vertaald: Digitaal doelgericht adverteren, dit dekt in enkele woorden het grootste deel van de term.
Digital narrow casting is een vorm van visueel presenteren welke steeds populairder wordt, presentaties worden weergegeven op semi-openbare locaties zoals o.a. bedrijfskantines, onderwijsinstellingen, wachtruimtes, hotels, winkels, etalages, cafés en ga zo maar door. Bij digital narrow casting draait de juiste boodschap, op het juiste moment, bij de juiste doelgroep, in tegenstelling tot broadcast waarbij een algemene boodschap naar zoveel mogelijk mensen gaat. Reclame d.m.v. narrow casting maakt het mogelijk doelgericht te adverteren, de content wordt zoveel mogelijk op maat gesneden voor de desbetreffende doelgroep. Tevens kan content automatisch aangepast worden aan de hand van b.v. tijd of weersomstandigheid.

Maatwerk in digital narrow casting
Voor digital narrow casting maakt ShowTheme gebruik van de apparatuur van de marktleider BrightSign. Waarmee wij een zeer uitgebreid pakket aan mogelijkheden kunnen bieden, dat evengoed schaalbaar is naar de wens van de klant. Het systeem maakt gebruik van dedicated solid state mediaspelers voor het afspelen van presentaties, zelfs het weergeven van multi zone presentaties is geen probleem voor deze players. Het systeem beschikt over de functionaliteit om de basis presentatie te ondersteunen met live feeds zoals weer, verkeer of nieuws, ook social media feeds zijn mogelijk. Zelfs individuele berichtgeving tijdens calamiteiten om een gebouw te ontruimen of bezoekers naar de dichtstbijzijnde nooduitgang te leiden zijn mogelijk met ons systeem. Ook interactieve presentaties middels druktoetsen, touchscreens of andere sensoren zijn mogelijk, zelfs complete interactieve etalageruiten middels een levensgrote touchfolie zijn te verwezenlijken.

ShowTheme verwerkt de door de klant gewenste content in een initiële presentatie, indien gewenst kan deze content ook door een DTP afdeling of mediabeheerder aangeleverd worden. Vervolgens wordt door middel van de schaalbare CMS module ingesteld welke persoon of personen de presentatie mogen wijzigen. Rechten kunnen per gebruiker ingesteld worden, zo kan een receptioniste b.v. alleen de welkomstboodschap wijzigen, terwijl de mediabeheerder bepaalde pagina’s of zelfs de gehele presentatie mag wijzigen.

“Actueel” is het sleutelwoord voor digital narrow casting, een presentatie is alleen aantrekkelijk voor de doelgroep wanneer deze actueel is. Vaak wordt het up to date houden van een digital narrow casting systeem door klanten als lastig ervaren, veelal omdat dit niet binnen hun professie valt. ShowTheme biedt klanten de mogelijkheden tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Dit onderhoudscontract is een maandelijks abonnement voor het vernieuwen van een afgesproken aantal pagina’s van de presentatie. Het aantal pagina’s dat vernieuwd dient te worden is wederom volledig schaalbaar en aan te passen aan de wens en budget van de klant.

Zoals u heeft kunnen lezen biedt ons systeem tal van mogelijkheden. Uiteraard werken wij uw specifieke behoefte graag samen uit tot een maatwerk oplossing met daarin, voor uw situatie, de ideale combinatie van alle beschikbare mogelijkheden en functionaliteit.


Diensten: Narrow casting
 
Diensten: Narrow casting
Diensten: Narrow casting
Diensten: Narrow casting
Diensten: Narrow casting
 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl