Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Diensten: Maatwerk

Ondersteund door het motto “niet het wiel opnieuw uitvinden” maakt ShowTheme zoveel mogelijk gebruik van bestaande apparatuur welke met elkaar verbonden wordt, dit gaat echter niet altijd en soms moet er een op maat gemaakt interface ontwikkeld worden of vragen de specifieke eisen van een project voor een klant specifieke oplossing. ShowTheme beschikt over R&D capaciteiten om maatwerk oplossingen te ontwikkelen, waar nodig werken we samen met diverse specialistische partners en vergroten daarmee onze slagvaardigheid.

Zo hebben we in 2016 voor attractiepark Toverland toverstafjes ontwikkeld voor gebruik in een bestaande attractie. In 2018 ontwikkelden wij een magische interactieve toverstaf systeem waarmee de bezoekers specifieke toverbewegingen moeten maken om effecten te activeren. In 2019 hebben voor een panorama projectie in de geschutskoepel van Forteiland Pampus maatwerk beamerbehuizingen geconstrueerd, welke de projectoren beschermen tegen invloeden van buitenaf en waarbij de beamers toch bereikbaar blijven voor onderhoud en demontage tijdens de winterstop. Voor de Lebe group hebben wij een maatwerk ledverlichtingsoplossing gemaakt voor een glazen liftschacht, aangezien standaard armaturen hier vanwege de afmetingen niet toepasbaar waren. Dit zijn slechts enkele highlights.

Op zoek naar een succesvolle oplossing voor uw vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Diensten: Maatwerk
 
Diensten: Maatwerk
Diensten: Maatwerk
Diensten: Maatwerk
Diensten: Maatwerk
 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl