Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Diensten: Audio

Audio systemen hebben zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, hierdoor is er een zeer breed assorti van systemen en producten verkrijgbaar, elk met hun specifieke kenmerken. De uitdaging zit in het samenstellen van het juiste systeem voor de desbetreffende toepassing. Elke toepassing heeft namelijk specifieke doelen, bij een boardroom is spraakverstaanbaarheid de belangrijkste factor, in een thema- of amusementspark ligt de focus op prikkeling van zintuigen en in een museum is het beperken van hinder naar overige exposities vaak een vereiste.

ShowTheme maakt gebruik van diverse fabrikanten van audioproducten en aanverwante artikelen en kan zo meerdere toepassingsgebieden bedienen, waaronder voor- en achtergrond geluid voor b.v. horeca of vergaderruimtes, audio distributiesystemen voor complexen met meerdere ruimtes zoals bedrijven of scholen, (surround-) audio systemen voor attracties of musea en maatwerk oplossingen voor systemen met speciale eisen. Naast de audio weergave voorzien wij uiteraard ook in signaalbronnen en aanverwante zoals (internet) tuners, (draadloze) microfoons, solid state players , Digital Signal Processors (DSP), aansluitvoorzieningen voor externe apparatuur, enz.. Tenslotte wordt ook de intuïtieve bediening van de algehele installatie in het concept meegenomen.

ShowTheme zorgt voor de perfecte invulling van uw situatie.


Diensten: Audio
 
Diensten: Audio
Diensten: Audio
Diensten: Audio
Diensten: Audio
 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl