Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Project: Royal Delft Experience

Medewerkers van ShowTheme hebben in opdracht van Wennekes Office for Imagination hun bijdrage geleverd bij realisatie van de Royal Delft Experience. Naast Tulpen, klompen en molens staat Nederland bekend om de vervaardiging van Delfts Blauw Porcelein. In de loop der jaren hebben verscheidene fabrieken één voor één hun deuren gesloten, op één na “De Porceleyne fles”. In deze laatst overgebleven fabriek met een historie teruglopend tot 1653 is de “Royal Delft Experience” te bewonderen, een audiovisuele voorstelling van het complete productieproces, van de tekentafel tot eindproduct, van Delfts Blauw Porcelein. Deze experience is tevens te beleven in de Munttoren te Amsterdam.

De Royal Delft Experience bestaat uit een zorgvuldig gethematiseerd fabrieksdecor waarin drie verschillende “videolocaties” verwerkt zijn, de fabrieksdirecteur, de meesterschilder en de fabriekshal. De meertalige voice-over beschrijft duidelijk elke stap in het productie proces, daarbij  kijken de bezoekers als het ware van buiten door de ramen van de fabriek naar binnen en krijgen visuele ondersteuning van het productieproces.
In dit project komen alle disciplines samen audio, video, verlichting, showcontrol, zelf special effects; zoals het automatisch openen en bijbehorende hittestraling van een levensgrote Porcelein oven en het openen van een gietmal welke vervolgens een porceleinen fles toont.


Project: Royal Delft Experience
 
Project: Royal Delft Experience
Project: Royal Delft Experience
Project: Royal Delft Experience
Project: Royal Delft Experience
 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl