Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Project: Kipling Game On event

12 Juli 2016 vond op Forteiland Pampus het exclusieve Kipling Game On event plaats. Middels dit event presenteerde Kipling hun nieuwe collectie aan de Europese Retail managers. Het Engelse design bureau Marmelade London verzorgde de thematisering en invulling van dit event, diverse vertrekken binnen het fort werden voorzien van maatwerk spellen of toonde custom content over de totstandkoming van deze collectie. 

In opdracht van Pampus Events was ShowTheme als technische beheerder van Pampus verantwoordelijk voor de tijdelijke aanpassing van de video content in een drietal ruimtes, deze ruimtes vertoonde tijdens het event Kipling gerelateerde video’s, één ruimte betrof een stretched side by side projectie, de ander een 360 graden projectie en in de derde ruimte werd geprojecteerd op een glazen wand voorzien van LCD projectiefolie, deze wand is standaard te gebruiken als doorzicht projectie scherm maar wanneer de elektrische spanning wordt ingeschakeld is de beglazing onmiddellijk doorzichtig.

Verder assisterende ons team design bureau Marmelade London door het naar wens in- en uitschakelen van bestaande verlichting en exhibits, zodat de complete Experience overkwam met de “look en feel” die zij voor dit fashion event in gedachten hadden.
 


Project: Kipling Game On event
 
Project: Kipling Game On event
Project: Kipling Game On event
Project: Kipling Game On event
Project: Kipling Game On event
 

Diensten in dit project

Merken in dit project

Opdrachtgever

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl