Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English

Project: Tentoonstelling Feest!

De nieuwe interactieve familietentoonstelling Feest! van het Limburgs Museum is inmiddels geopend en voor iedereen te bezoeken. Feest - Limburg viert, laat je voelen hoe Limburgers het leven vieren. Je beleeft waar de feesten vandaan komen, waarom ze gevierd worden en met wie. De tentoonstelling is samengesteld uit de collectie van het Limburgs Museum én uit bijdragen van verschillende Limburgse gemeenschappen. Bezoekers kunnen zich onder andere verkleden voor de Boérebroélof, hun eigen ramadan-lamp ontwerpen, met een buks op een boom vol bölkes schieten of zelf muziek mixen en lekker dansen in de silent disco. ShowTheme  heeft voor deze tentoonstelling de AV-techniek geleverd, geïnstalleerd en geprogrammeerd. 

In deze tentoonstelling zijn merken ingezet die hun staat van dienst allang hebben bewezen onder andere negen Panasonic shortthrow projectoren, achttien MSI fanless embedded computers, veertien Samsung touchscreens in verschillende maten, dertien BrightSign mediaplayers en 34 speciale luisterhoorns en koptelefoons van Blackbox AV toegepast. De apparatuur van deze merken zijn uiterst betrouwbaar en hebben een lange levensduur met daarbij een uitstekende performance. Tenslotte wordt de gehele installatie aangestuurd middels een maatwerk showcontrol systeem waarmee alle apparaten in en uit te schakelen zijn en de status gecontroleerd kan worden. Voor de service vriendelijkheid kan ShowTheme op afstand de installatie overnemen en waar nodig het systeem aanpassen, upgraden of voorzien van nieuwe content. 

Kom ook ervaren hoe Limburgers vieren en bezoek de Tentoonstelling Feest in het Limburgs Museum.


Project: Tentoonstelling Feest!
 
Project: Tentoonstelling Feest!
Project: Tentoonstelling Feest!
Project: Tentoonstelling Feest!
Project: Tentoonstelling Feest!
 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl