Follow us on LinkedInFollow us on FacebookFollow us on Instagram
Taal: Nederlands (actief) Language: English
Limburgs Museum tentoonstelling Feest
Erperheide WaterFactory
Limburgs Museum Narrow Casting
Future Care Lab
Limburgs Museum Mystiek rituelen
Lebe verlichting Officiersmess
Toverland Exploria Magica
Limburgs Museum Mystiek
Lebe LED verlichting Lift
Pampus Spreekbuizen
Pampus Ballonvaart
Seacon rotonde
LED Wijn rekken
Klompenfabriek Volendam

Multimedia System Integration

ShowTheme verzorgt de integratie van Multimedia Systemen. Dit houdt in het adviseren, ontwikkelen, leveren, installeren en onderhouden van dergelijke installaties. Wij gebruiken de nieuwste technologieën om uw ideeën of die van uw klanten technisch te realiseren. Maatwerk is ons specialisme, of het nu gaat om enkele apparaten, eenvoudige opstellingen of grote (interactieve) projecten waarbij audio, video, verlichting en besturing samenkomen. Veelal worden onze systemen gerealiseerd of aangevuld met een vorm van showcontrol, dit resulteert in vereenvoudigde bediening voor de gebruiker en uitgebreide service mogelijkheden.

Onze meest recente projecten

Breed marktsegment

Sinds 2012 realiseert ShowTheme projecten voor een breed marktsegment van zakelijke klanten, waaronder; museums, bezoekers- & informatie centra, pretparken, tentoonstellingontwerpers, interieursbouwers en andere bedrijven.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

© Copyright 2023 by ShowTheme | Powered by CLIM.nl